27.08.2019
Dragostea a plutit in aer la Summit-ul G7! Trump si Merkel si-au oferit, cu darnicie, pupici
Reprezentantii tarilor membre G7 s-au intalnit la Biarritz, Franta, in intervalul 24-26 august pentru a dezbate cele mai importante probleme de pe agenda politica. Summitul a avut loc in Franta intrucat aceasta tara detine presefintia G7 pana la 31 decembrie 2019. Liderii Canadei, Frantei, Germaniei, Italiei, Japoniei, Regatului Unit si Statelot Unite ale Americii si-au impartit timpul intre discutii productive si dineuri elegante.

Cu toate acestea, au existat si momente comice in cadrul summitului. Se pare ca sotiile liderilor politici si-au dus dorul una alteia, caci s-au comportat ca niste bune amice, iar prima intalnire dintre ele a fost una din care nu au lipsit pupicii.

Timp de doua zile orasul Biarritz a fost unul in care s-au desfasurat discutii pe teme politice la nivel inalt, caci aici s-au intalnit memebrii G7. Oamenii politici au participa la Summit insotiti de partenerele de viata, care au avut un program separat in cursul zilei, pentru ca seara sa se reuneasca cu sotii pentru a participa la dineuri somptuoase. Brigitte Macron s-a ocupat indeaproape ca invitatele sale sa se simta bine si si-a luat rolul de gazda in serios. Le-a condus pe primele doamne in plimbarile lungi, jucand rolul unui ghid turistic, potrivit dailymail.co.uk

Brigitte Macron - ghid turistic pentru Primele Doamne 

Melanie Trump si sotiile celorlalti lideri europeni au vizitat muzee si au avut parte de un spectacol inspirat de traditiile zonei. Judecand dupa fotografiile facute in timpul plimbarii, ele s-au bucurat de experienta, caci in mai multe cadre au fost surprinse afisand zambete largi. Cele sase doamne au purtat tinute elegante, iar Brigitte Macron a optat pentru o rochie rosie, cu umerii goi. A ales o pereche de sandale cu un toc ametitor, care i-au pus in evidenta picioarele lungi, bine tonifiate, care nu ar trada pret de o clipa varsta pe care o are sotia lui Emanuel Macron. 

Momentul care a facut delicul fotoreporterilor nu a fost reprezentat de intalnirea doamnelor, ci de modul in care oamenii politici si partenerele lor de viata s-au comportat atunci cand s-au intalnit in prima zi de summit. Ei au lasat formalitatile excesive la o parte si si-au impartit frateste, in stanga si in dreapta, pupici. Cadrele surprinse de fotografi sunt cu adevarat savuroase.

Intr-una dintre imagini, Brigitte Macron pare sa ii plaseze un pupic lui Donald Trump, cu multa simpatie, in timp ce sotul sau, Emanuel zambeste fericit. Donald Trump a primit dovada de afectiune cu drag si nu a pastrat-o pentru el ci a oferit-o, mai departe, cancelarului german, Angela Merkel. Melania Trump a fost, de departe cea care a primit totusi cei mai multi pupici. Emanel Macron, dar si Justin Trudeau au fost doi dintre cei care s-au grabit sa o intampine prietenos pe Melania Trump.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie