26.10.2020
La 60 de ani, mama lui Ionel Istrati cucereste cu frumusetea sa! Ce tinuta a ales pentru concertul fiului ei

Valentina Istrati pare sa sfideze regulile timpului. Pe an ce trece, mama indragitului interpret arata tot mai bine. 

 

Vineri, Ionel Istrati a sustinut un concert mult asteptat. De la eveniment nu avea cum sa lipseasca cea mai mare fana a cantaretului - mama lui, cea care i-a dat viata si care-l sustine in tot ceea ce face.

Ionel Istrati a tinut sa impartaseasca cu urmaritorii sai de pe retelele de socializare o poza cu ea si un mesaj extrem de emotionant: „Mama mea, emotionata pentru concert. Iti multumesc! Esti cel mai scump invitat!”

Valentina Istrati a purtat o tinuta all black din piele, care i-a pus in valoare atuurile siluetei si frumusetea autentica. Aceasta si-a prins parul intr-un coc inalt si si-a completat outfit-ul cu o geanta eleganta. 

Imaginile cu Valentina au acumulat mai multe like-uri, iar internautii au avut doar cuvinte de lauda si felicitari pentru mama artistului: „Ionel Istrati aveti o mama super de frumoasa. Sa va traiasca multi ani.”; „Frumoasa doamna, felicitari cu asa talentat baiat”; „Ai o mama superba, iar daca este emotionata pentru fiul sau, nu este un lucru rau pentru ca emotiile sunt constructive.”, au scris ei.

Intre cantaret si mama lui exista o relatie extrem de frumoasa. Cei doi sunt nu doar mama si fiu, ci si cei mai buni prieteni.„Persoana care m-a inspirat si ma inspira toata viata este mama. Curajul pe care il are si puterea sunt doar cateva din lucrurile pe care o caracterizeaza. Pentru ea nimic nu este imposibil. Ii multumesc pentru tot si ma inchin in fata ei.”, spunea intr-un interviu recent cunoscutul interpret.

Citeste si :  Mai fierbinte de atat, nu ai vazut-o! Tany Vander - sedinta foto in costum de baie GALERIE FOTO

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie