15.04.2019
Este una dintre marile descoperiri de la Vocea Ucrainei. Katerina Biehu – confesiuni despre viata de dupa concurs: „Excluderea din show m-a distrus...”
Era una dintre favoritele showului si marea speranta a lui Dan Balan la acest concurs, totusi tanara nu a reusit sa treaca in semifinala, iar excluderea din concurs pare sa o fi debusolat.

Mai multe despre viata si trairile ei de dupa Vocea Ucrainei, tanara a povestit urmaritorilor ei pe Instagram. „Vreau sa va marturisesc ca excluderea mea din show m-a distrus. Nu, nu faptul ca nu am trecut in etapa urmatoare m-a afectat, ci mai degraba, intoarcerea la viata mea de rutina. Cateva luni am avut un stil de viata cu totul altfel de ce eram eu obisnuita, iar acum m-am intors in realitatea mea, iar asta m-a debusolat.

Nu am inceput sa ma indoiesc de capacitatile mele in ceea ce tine de muzica, dar deocamdata, nu pot sa definesc in vreun fel aceste senzatii de greutate pe suflet.

Ceea ce se intampla acum cu mine insa stiu foarte bine ca-mi va da forte pe viitor, pur si simplu nu realizez inca acest lucru la toate cele 100%, asa cum emotiile ma coplesesc si nu reusesc sa fac ceva cu asta.”, a scris interpreta.

Katerina Biehu a facut senzatia in etapa auditiilor pe nevazute de la Vocea Ucrainei, interpretand hitul baietilor de la O-Zone – „Dragostea din tei”. Aceasta a reusit sa intoarca toate cele 4 scaune si a ales sa mearga in echipa lui Dan Balan. Katerina insa si-a incheiat experienta la acest concurs in etapa de live-uri, iar Dan Balan a mers mai departe in semifinala cu Oksana Mukha si Rafi Haitham.

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!


Sursa foto: Instagram.com/ Biehu Kateryna

Articole din aceeasi categorie