05.11.2020
De pe vremea cand nuntile erau in corturi. Ionel Istrati a scos din arhiva o fotografie cu el vornicel

In ultima perioada, Ionel este nostalgic si aceasta se observa prin postarile sale, in care apare cu multi ani in urma, ori fiind copil, ori fiind adolescent.

Recent, cantaretul si-a bucurat urmaritorii cu o poza din arhiva, in care apare in rol de vornicel, alaturi de alti tineri la o nunta. Poza a fost facuta demult, pe cand evenimentele de acest gen se faceau in corturi, iar oamenii din sat se adunau pentru a face mare veselie.

„Pentru fiecare din noi, clipele frumoase creaza o stare de nostalgie. Azi mi-am amintit de nuntile jucate alta data - cu tot satul! Noi, tinerii eram vornicei si dansam pentru miri si nasi! Cand se forma o familie, toti ne bucuram! Chiote, cantece, rasete de veselie pentru mire si mireasa! Cine mai traieste nostalgia cu mine?”, a scris Ionel pe retelele de socializare.

Internautii s-au dovedit si ei foarte entuziasmati de poza si de vreumurile de candva: „Da, au fost timpuri.”, „Iti aduci aminte si te coplesesc niste amintiri frumoase, cu adevarat e nostalgic.”, „Oare am putea uita timpurile tineretii noastre?”, au comentat acestia.

Pe tine te-au ravasit amintirile?

Citeste si :  A fost fierbinte aseara pe stories la Natalia Gordienko. Interpreta a publicat cele mai sexy fotografii

Sursa foto: Google.com, Facebook.com

Articole din aceeasi categorie