05.10.2020
De parca ar fi fiul lui! Ionel Istrati si-a gasit sosia intr-o versiune mai mica

Indragitul interpret, Ionel Istrati, si-a surprins recent fanii dupa ce a publicat un colaj in care apare alaturi de un baiat care-i seamana leit.

Cantaretul a publicat pe pagina sa de Instagram un colaj din doua fotografii. In prima imagine, facuta in 2003, apare interpretul in adolescenta, iar in cea de-a doua, realizata in 2020, apare un actor dintr-un spotr publicitar. S-ar parea nimic deosebit, daca nu ar fi asemanare uluitoare dintre cei doi. „Exista oameni identici cu noi?”, a notat Istrati in descrierea postarii.

 

Internautii au apreciat postarea si au remarcat ca, intr-adevar, cei doi seamana foarte mult. Unii dintre admiratorii lui Ionel Istrati au crezut ca baiatul din fotografie ar fi fiul interpretului: „Seamana foarte mult cu tine. Acest micut este fiul tau?”, a intrebat cineva.

Nu e de mirare, cei doi chiar seamana foarte mult. Ambii au parul blond, drept, coafat aproximativ la fel, au ochi albastri, aceeasi forma a nasului si a buzelor. Insusi interpretul a ramas extrem de surprins ca si-a gasit sosia intr-o varianta mai mica.

Tu cum crezi, seamana?

Ionel Istrati este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati tineri interpreti din Moldova. Chiar daca se bucura de o cariera muzicala de succes si de admiratia fanilor, artistul nu sufera de boala stelelor si ramane un tanar modest si deschis.

Citeste si :  Replici dure intre Emilian Cretu si Dan Ionita! „Daca numeai... puteai sa ramai fara doi dinti.”

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie