28.01.2022
De 18 zile bea doar apa si a slabit cu 12 kilograme! Psihologul Lorina Buga a spus cum se simte corpul cand practici postul negru: „Specialistii in psihosomatica incearca sa raspandeasca ideea ca placerea nu este doar in mancare” - VIDEO

Toate raspunsurile iti sunt oferite chiar de corpul tau, de aceasta parere este Lorina Buga.

Psihologul Lorina Buga deja de 18 zile bea doar apa si spune ca se simte foarte bine si este energica. Femeia recunoste ca abia in a 18-a zi a baut un suc fresh de telina. „Am inceput incet, incet sa recuperez, este foarte importanta recuperarea. Am inceput aceasta practica din 2021, insa pe apa era doar o zi, doua maxim. Aceasta cifra mi-a venit intr-o terapie interioara cu mine.”, a mentionat Lorina.

Galben, portocaliu si roz - cele mai actuale culori ale anului! Fondatoarea Mia Bella, Alina Cebotari iti spune ce trebuie sa porti in 2022: „Anul acesta este important sa evadam din rutina” - VIDEO

„Noi ne-am obisnuit ca din bucate luam cea mai usoara placere, dar cate placeri exista in viata asta? Specialistii in psihosomatica incearca sa raspandeasca ideea ca placerea nu este doar in mancare. Trebuie sa fie placere si constientizare cand maninci nu sa fie cantitativ, impulsiv.”, de aceasta parere este psihologul.

Interpreta Maria Ciorici - despre mama si cat de mult inseamna aceasta pentru ea: „Ea este universul meu” - VIDEO

Lorina Buga recunoaste ca in a zecea zi a simtit niste crampe in abdomen, insa nu s-a speriat deloc. De asemenea, aceasta spune ca nu doarme „bustean”. Ea este de parere ca e bine cand esti constient ca dormi. „Metabolismul incepe sa-si ia o viteza mult mai mare. Am slabit 12 kilograme.”

De asemenea, psihologul a vorbit si despre cum invatam sa ne cunoastem propriul corp. „De fapt, noi instinctiv practic ne simtim. Noi azi venim cu o psihosomatica noua, un concept nou.”

Bat clopote de nunta pentru interpreta Diana Stoica! Dupa 5 ani de relatie, tanara a fost ceruta de sotie - VIDEO

Articole din aceeasi categorie