26.07.2019
Ce urasc femeile in timpul sexului: lista lucrurilor pe care sa nu le faci
Sexul este una dintre marile placeri ale vietii, iar cine spune ca nu ar fi asa, a ajuns in patul nepotrivit. Desi exista numeroase aspecte legate de sex care ne plac, sa nu uitam de lucrurile care ne displac. In special noua, femeilor.

Fiind stresate de aceste lucruri, uitam sa ne lasam purtate pe culmile placerii, iar momentul intim alaturi de partener poate fi ruinat. Dar in acelasi timp, si barbatii se intreaba ce le place femeilor, ce-si doresc sau ce nu le place in timpul contactului sexual. Asadar, barbati, uitati ce nu ne place!

Citeste si: Pozitii sexuale ideale pentru o penetrare adanca

Cel mai comun lucru pe care il urasc femeile, cu un procent de 30%, este de a se preocupa in timpul sexului. Pe de alta parte, barbatii urasc cand partidele de sex se termina prea repede (34%). Bineinteles, acest aspect este valabil si in cazul femeilor, cu un procent la 29%. Printre alte lucruri pe care femeile le detesta in timpul sexului sunt: sa nu ajunga la orgasm (28%), intreruperile (27%) si sa nu aiba parte de preludiu suficient timp (24%).

Pe lista lucrurilor pe care barbatii le detesta se numara: sa nu-si aduca partenera la orgasm (30%), intreruperile (28%), sa nu aiba orgasm (21%) si sa se aleaga cu boli cu transmitere sexuala (17%).

Asadar, femei, nu va mai preocupati! Nici de cum aratati, ce ar putea gandi partenerul, daca ajungeti la orgasm sau sunteti suficient de bune pentru el. Pur si simplu lasati-va duse de val, traiti momentul si lasati-va cuprinse de toti fiorii pe care-i simtiti.

Citeste si: Slabeste facand...sex! Top pozitii sexuale care te scapa de kilogramele in plus

Articole din aceeasi categorie