07.09.2020
Un nou membru in familia lui Ionel Istrati. „S-a prins de mine...”

Artistul nu ezita sa ne tina la curent cu tot ce se intampla in viata sa, fapt dovedit de postarile de pe retelele de socializare, iar recent, si-a bucurat urmaritorii cu o doza de gingasie.

De curand, Ionel Istrati, a tinut sa ne surprinda cu ceva foarte special si a plasat, pe contul sau de Instagram, o imagine in care apare cu o pisica. 

Artisul are un nou amic in gasca sa, de care va avea grija in continuare. „Toate persoanele care au intrat in viata mea sunt deosebite si mi-au devenit apropiati. Am prieteni adevarati! Azi in Soroca, o pisica, cu ochi blanzi s-a prins de mine si am decis sa o iau acasa. Asa ca m-am ales cu inca un amic.”, scrie artistul in dreptul imaginii.

Tot in postarea sa, apare si fotograful Arcadie Spoiala, iar interpretul a facut referire si la el, dat fiind faptul ca lucreaza de mai multi ani impreuna si au o relatie de prietenie foarte stransa.

Ionel, se pare, este tare bucuros de aparitia acestei pisici in viata sa, iar internautii au invadat imaginea cu multe comentarii: „Bravo chiar este o fapta buna... si sarmana pisicuta asa de trista, dar langa un stapan bun la inima o sa arate mai vesela...”, „Bravo! Nu o sa iti fie urit.”, „Cat de Bravo esti, Ionele. Are ochsorii foarte buni, dar tristi. De acum inainte in grija ta va avea ochisorii fericiti. Este norocos ca a nimerit in mainele tale...Bravo!!!”, spun internautii. 

Citeste si :  Toate nuntile si evenimentele lor au fost amanate, iar acum traiesc din economii. „Zilele negre au devenit luni negre...”

Surse foto: Instagram.com, Google.com

Articole din aceeasi categorie