11.06.2019
Tanara care a invadat finala Ligii Campionilor, Kinsey Wolanski, socheaza din nou: „Am stat in celula cu 10 suspecti!”
Blonda care a intrerupt finala Ligii Campionilor la fotbal, devenind celebra peste noapte, a facut cateva dezvaluiri picante din acea seara memorabila pentru ea.

Astfel, dupa ce a patruns in costum de baie pe arena din Madrid, Kinsey Wolanski a fost imobilizata de fortele de ordine si dusa la o sectie de politie din apropiere, unde a petrecut aproximativ cinci ore.

M-au inchis intr-o celula unde mai erau 10 suspecti. Niciunul dintre ei nu vorbea engleza, iar eu eram imbracata doar cu costumul de baie si cu un halat de spital, pe care mi l-au dat politistii la stadion. A fost putin inconfortabil, dar totul a facut parte din aceasta experienta”, a relatat modelul american de 22 de ani.

De asemenea, excentrica Wolanski a dezvaluit faptul ca mai multi dintre jucatorii lui Liverpool, echipa care a castigat Liga Campionilor, au incercat s-o cucereasca pe retelele de socializare.

Citeste si: Kinsey Wolanski - tanara care a intrat pe teren in timpul finalei UEFA Champions League: „Unii fotbalisti de la Liverpool mi-au trimis mesaje private dupa meci”

Nu vreau sa dau nume, dar am primit mesaje private in care flirtau cu mine. Unul mi-a trimis inimioare, iar altul un mesaj audio. Eu nici nu stiam cum arata fotbalistii respectivi. Nu le-am raspuns pentru ca am iubit si nu vreau sa-l parasesc pe Vitali”, a povestit Kinsey pentru presa britanica.

UEFA a amendat-o pe Kinsey Wolanski cu 15.000 de euro pentru gestul sau de a intra in teren, insa frumoasa blonda are de unde sa plateasca suma. In urma publicitatii gratuite facute site-ului pentru adulti detinut de iubitul ei (Vitaly Uncensored, mesaj care era scris pe costumul de baie), celebrul comediant pe YouTube s-ar fi imbogatit cu peste trei milioane de euro.

Citeste si: Imagini fierbinti la finala Ligii Campionilor. O tanara aproape goala a patruns pe teren si a acaparat toata atentia.”Cea mai buna parte a meciului.”

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie