03.08.2020
Sarbatoare mare in familia interpretului Ionel Istrati! „Sa ne bucuram de toate surprizele frumoase, pe care viata inca le pregateste pentru noi.

Ieri, in familia lui Ionel Istrati a fost o zi speciala. Vladimir Istrati, tatal cantaretului, si-a celebrat ziua de nastere.

Cu aceasta frumoasa ocazie, artistul  l-a felicitat pe tatal sau, publicand pe pagina lui de Facebook, un colaj din doua fotografii si un mesaj extrem de induiosator. Interpretul ii ureaza tatalui sau multi ani inainte si spera sa se bucure, alaturi de el, de tot ce le pregateste viitorul.

„De ziua ta, taticule, iti doresc sanatate si multe zile de la Dumnezeu. Fie ca grijile sa te ocoleasca si impreuna sa ne bucuram de toate surprizele frumoase, pe care viata inca le pregateste pentru noi. La Multi Ani!”

Din imagini vedem ca Ionel seamana foarte mult cu tatal sau, mostenindu-i ochii absolut cuceritori si privirea patrunzatoare.  

Citeste si :  Se pricepe nu numai la cantat, dar si la gospodarit! Interpretul Ionel Istrati: „Azi am combinat bronzul cu sportul! La prasit porumbul.”

Se pare ca interpretul are o relatie apropiata cu parintii sai, care la randul lor, ii sunt mereu aproape si il sustin in toate. 

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie